ERZURUM / HINIS - Yeniköy Ortaokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI

Kas

90 yıl önce Gazi Mustafa Kemal´e Başöğretmenlik payesinin verildiği 24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda çoşkulu bir şekilde kutlandı. Okulumuz Matemetik Öğretmeni Elif PALA ve Okulumuz Sınıf  Öğretmeni Eda ÜNVEREN ve öğrencileri hazırlamış oldukları programı sundular.

Öğrencilerimiz hazırladıkları programla öğretmenlerine ve  arkadaşlarına unutulmaz birgün yaşattılar. Şehit öğretmenlerimizin de anıldığı programda duygu dolu anlar yaşandı. Programda emeği geçen Elif PALA ve Eda ÜNVEREN öğretmenlerimiz ve öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuzda Ulu Önder Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 80. yıl dönümü dolayısıyla anma töreni yapıldı. Fen bilgisi öğretmenimiz Ayşegül ÖZDOĞAN ve İngilizce öğretmenimiz Esra TANRIKULU koordinatörlüğünde öğrencilerimiz hazırladıkları programı sundular. 8. sınıf öğrencilerimiz Atatürk´ün çok sevdiği oyun olan Zeybek oyununu sergilediler. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda 8. Sınıf öğrencilerimizin mezuniyet kutlaması yapıldı. Öğrencilerimize eğitim hayatlarının devamında başarılar diliyoruz. Her bitiş yeni bir başlangıçtır. Yeni başlangıçlarının iyilik, güzellik ve başarılarla dolu olması dileklemizle  Allah yollarını bahtlarını açık etsin.