Yeniköy Ortaokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 8.30-14.50
Isınma: Kaloriferli
Servis Bilgisi: OKULUMUZA SERVİSLE ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR.
Sportif Etkinlikler: OKUL İÇİ TURNUVALAR,İLÇE VE İL GENELİNDE YAPILAN MÜSABAKALAR
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS

WEB - https://ortaokulyeniky.meb.k12.tr

Adres - YENİKÖY MAH. YENİKÖY KÜME EVLERİ NO 12 HINIS / ERZURUM

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz Erzurum ili Hınıs ilçesinde yer almaktadır.Okulumuza Muş yolu üzerinden gidilmektedir.

Adres - YENİKÖY MAH. YENİKÖY KÜME EVLERİ NO 12 HINIS / ERZURUM

Ulaşım Köye sürekli ulaşım bulunmamaktadır.Öğretmenlerimiz ilçe merkezinden okula servisle gidip gelmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Erzurum iline 141 km,Hınıs ilçesine 17 km uzaklıktadır.Okulumuz Muş iline 107 km uzaklıktadır.